Camden Apartment

Apartment Before

The clients of this high rise apartment wanted a luxurious living room/ dining space. The large room with tall windows was divided using furniture, and separating the parquet oak flooring using a contrasting viscose cream rug. This allowed us to zone off the two areas of the space, but the consistent silver, cream and gold colour scheme throughout ties the room together, creating an effortless flow from one side to the other.

Dining Room After

Aiming to create a classic luxurious space, with a modern twist. We were able to source a cream brushed velvet chesterfield sofa, and matching armchairs with silver details. The sofa along with the wall panelling enabled us to achieve that classic interior the client was looking for. Using modern recessed lighting, and reflective chrome and gold accessories created the contemporary dynamic the room needed.

Living Space After